Loop Langs de Hunebedden (2)

Havelte – Diever

Van Havelte naar Diever is een klein stukkie, maar wel een mooi klein stukkie. 14,5 kilometer door bos en landelijk gebied. We lopen, net als vorige keer, langs het hunebed op de Havelterberg, iets verder ligt nog een hunebed. Het is een hele klus om hier hunebedden te fotograferen zonder spelende kinderen. Dat is niet gelukt.Verder moeten we het vandaag zonder hunebedden doen. Het weer is wisselvallig, zoals de laatste weken vaker het geval is . Het ene moment lopen we in de stralende zon, om vervolgens in een flinke onweersbui terecht te komen.  Even verderop vinden we dan ook nog eens hagelstenen op het pad.
We lopen Diever binnen vanaf een hele andere kant dan we gewend zijn van andere  wandelingen. Op het terras van Brinkzicht is het goed toeven ware het niet dat het gaat regenen. We verhuizen met het gezelschap naar binnen en daar vinden we interessante lectuur op tafel die zorgt voor behoorlijk wat gespreksstof.

20160703_145035

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: