Van het padje af (-:

Er zijn geen wijzigingen in de Knapzakroute Zwiggelte; ik heb voor de zekerheid nog even de website geraadpleegd. Appeltje, eitje! Zwiggelte, hoe moeilijk kan het zijn?
Heel moeilijk dus. Omgevallen bomen, gemiste paden, verdwenen paden, prikkeldraad, verboden toegang, omlopen, teruglopen, klimmen en klauteren. Wat was het een fijne dag! Gebaande paden, zijn zo saai.  En wat een paddenstoelen! Lunchen in het bos met je gezicht richting zon, achter je een eindeloos goudgeel veld, met prachtige vennen onder een strakblauwe hemel. Verderop, een kilometerslang zandpad door ritselend maïs. En wat te denken van dat beeldschone Zwiggelte, met zijn historische boerderijen en restaurant de Klipper, waar ze een uur eerder voor ons de deur openen en ons ontvangen met koffie, een bonbon en een glaasje likeur met slagroom. En dan heb ik het nog niet eens gehad over die 12 vrolijke dames die met me meeliepen …….., die net als ik dol zijn op verdwalen, maar waarvan er gelukkig ook een paar een GPS hadden. Ik houd erover op. Loop gerust een keer mee. Ik beloof je, dat we zoveel mogelijk verdwalen.

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: