De laatste vakantiedag, geen dag voor de Blues!

Blues? Welnee, het is prachtig weer. Wat zou een mens zich druk maken. Morgen is vroeg genoeg, als de wekker weer om 5.55 uur afloopt. Vandaag is het geen dag voor de blues. Het zijn een boel mensen die ik in mijn kielzog heb vandaag, bekenden en onbekenden. De Knapzakroute Amen-Ekehaar, heeft vooral een prachtig eerste gedeelte. We lopen langs het Amerdiep en dat ligt er florissant bij; het meandert door de sappige graslanden, waar koeien grazen.
Na 1,5 uur krijgt onze wandeling een geheel ander karakter. We lopen over asfaltweggetjes en ook een stuk langs de N34. Veel meer open landschap, waar de zon ons warm op de bol schijnt.
Het laatste stuk voert wederom door het stroomdallandschap van het Amer Diep. In de verte komt het geluid van muziek ons tegemoet. Tijdens de zomermaanden heeft Café De Amer livemuziek op het terras op zondag en zo ook vanmiddag. De wandelaars mengen zich tussen het, in groten getale, toegestroomde publiek. Wij vinden een plek in de berm. Een biertje erbij, wat wil een mens nog meer.

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: