Blij met handschoenen in de hooilanden

Wekenlang wist de zomer van geen wijken.  Op een terras zitten in november is fijn maar toch ook wel een beetje raar. Met handschoenen en diep weggedoken in onze kragen lopen we vandaag aan de Zuidwoldiger kant van het Reestdal. Onze tussenstop bij de Kruidenhoeve in Balkbrug is een welkome. Lekkere pompoensoep staat te pruttelen als we binnenkomen. En … geen mens te zien. Ze bestaan dus echt, pompoensoepkabouters. De 14-kilometerlange wandeling van Tineke Poortman voert door bosjes, langs en door weilanden. Een mooie afwisseling van open en meer begroeid terrein. De wandeling is terug te vinden bij http://www.demooisteroutes.nl onder de naam “Hooilanden en Koeienflatsen”.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: