Marskramer voor een dag

2 1Van  Oldenzaal – Borne

In Oldenzaal begint vandaag deze Twentse etappe met Twentse gezelligheid en koffie. Niemand heeft vanochtend haast en wij doen ook rustig aan. Eigenlijk beginnen we pas echt aan de wandeling als de zon gaat schijnen. Hij schijnt gewoon weer, ondanks de mindere voorspelling. Het centrum van Oldenzaal is gezellig en de gezichtsbepalende St. Plechelmusbasisiliek steekt hoog boven de huizen uit. Ooit was Oldenzaal een belangrijk kruispunt van handelswegen. Onze tocht voert over Het Hulsbeek, een uitgestrekt recreatiegebied. We bereiken Deurningen en sjouwen een langs stuk langs de Deurningerbeek.  Het is een mooie groene wandeling, veelal over onverharde paden.  In Borne lopen we via het centrum naar het station.

3

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: