Hoe ver is eigenlijk tien kilometer?

Wandelen met mijn dochter leek lange tijd een utopie. Kinderen houden niet van wandelen, zeker niet met hun moeder. Maar goed kleine meisjes worden volwassen vrouwen en reizen de hele wereld af. Ineens lijkt lopen door eigen land een mooie voorbereiding op trackings in verre oorden. En dus denken moeder en dochter erover samen de langeafstandswandeling “Waddenwandelen” te gaan doen. Af en toe een paar dagen  samen op pad, lekker bijpraten, lachen en  uitwaaien. Als voorbereiding hierop wil mijn dochter wel eens weten hoe ver twintig kilometer nou eigenlijk is. We doen een wandeling van de helft van dat aantal kilometers en maken een mooie tocht door het stroomdal van De Reest.
???????????????????????????????

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: