Marskramerpad van Amersfoort naar Hollandsche Rading

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????Amersfoort – Hollandsche Rading

Het is echt te lang geleden dat we een etappe van het Marskramerpad liepen. Vandaag proberen we er weer nieuwe draai aan te geven. Station Amersfoort om negen uur op zaterdagmorgen. Een dag voor ons.  We hebben er flink de pas in, na een tropische dag, is het vandaag heerlijk opgefrist maar niet koud. Ideaal wandelweer. We  lopen zonder problemen Amersfoort uit, richting Soest. Langs de zandverstuivingen, Korte Duinen en Lange Duinen. En verder hoofdzakelijk door het bos. Nooit geweten dat Utrecht zoveel bos heeft.
We pauzeren op een golfbaan, het groene strakke grasveld trekt ons aan. Maar we worden al snel aangesproken door een paar golfers die vinden dat we levensgevaarlijk bezig zijn en dat het beter is dat we weg zijn voor de volgende mensen komen met het karretje, want die kunnen heel ver slaan. Voordat we verder gaan plaatsen we nog even de platgetrapte grassprieten terug in hun oorspronkelijke stand en zetten onze reis voort naar Perron Peet op het station van Hollandsche Rading. Zelfgebakken taarten in de vitrine.  Het betere wachten op de trein terug naar huis.
???????????????????????????????

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: