Utrechtpad, van Amersfoort naar Baarn

???????????????????????????????Amersfoort, op een dinsdagmorgen. Koffie bij De Onthaasting, voordat we verdergaan. Amersfoort is een mooie stad met een historisch centrum. Als we de stad uit willen begint het zoeken. Opgebroken wegen en dubbele aanwijzingen. Twee mannen, ook op Utrechtpad, die we al aan het begin inhalen komen we daarna weer tegen. Ze lopen voor ons, terwijl zij ons niet hebben ingehaald. Als even later blijkt dat we al drie kilometer voor niks langs een drukke verkeersweg sjouwen, ben ik blij dat ik een montere wandelzwager heb. Het leed is snel vergeven en vergeten als we via een rustige zijweg weer terugkeren op de route. We gaan over het platteland van de provincie Utrecht, met altijd wel een snelweg in de buurt of hoogbouw in de verte. Toch hebben we er weinig last van.
Een boer is aan het hooien, het is er puik weer voor. Hij passeert ons wel vier keer en steekt steeds weer zijn hand op en wij ook. We struinen door het pas gemaaide gras in de zon. Meer zomergevoel kun je niet hebben.
Even later gaan we door de rietkragen langs de Eem. Veel jongelui dobberen rond in hun bootjes of zonnen aan de oevers. We lopen door Baarn en vinden bij het station een horecagelegenheid met een fijn terras. Laat de trein nog maar even voorbij gaan. Dagen als deze mogen best iets langer duren. ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: