Reuring op het Drenthepad (10)

Het altijd zo rustige Drenthe werd afgelopen zaterdag opgeschrikt door een aantal nogal luidruchtige wandelaars. Het zal de invloed van het voorjaar geweest zijn.

Camping De Hondsrug in Eext is op onze komst voorbereid. Zelfs nadat we vorige keer het gehele meubilair hebben herschikt, zijn we nog steeds welkom. We kunnen lekker buiten zitten. Dat zal de uitbater deugd hebben gedaan. Het scheelt een hoop herrie binnen, waar de plaatselijke fanfare oefent naast de toiletten.  Dat is trouwens een geheel nieuwe ervaring tijdens toiletbezoek.

De route die we vandaag lopen gaat van Camping de Hondsrug naar het Hunebedcentrum in Borger. ’t Is heerlijk weer en zo veel groener dan twee weken geleden. Dat is zomaar gebeurd, zonder dat we er erg in hadden. De techniek mag voor niks staan, de natuur kan er ook wat van!
Grafheuvels, hunebedden en heide. Gieten, Gasselte, Bronneger, Borger. Het typisch Drentse landschap van de Hondsrug. Hoe vaak je er ook komt, het blijft er altijd mooi. Met mijn carrière als kei wordt het ook niks, mijn kop is te groot!

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: