Natuurkunst van de regen in de drup

Ieder jaar krijgt Natuurkunst Drenthe het voor elkaar om  het bos bij Schoonoord door kunstenaars te laten omtoveren in een natuurlijke galerie. Het is altijd verrassend waartoe het bos kunstenaars inspireert. Het thema dit jaar is Grensland. We bekijken de kunstwerken grotendeels vanonder de paraplu, zoals het deze zomer betaamt. En als het dan droog is, druppen de bomen de rest van de wandeling na. Van de regen in de drup.

Tot en met 31 december is de Kunst- en natuurroute GrensLand voor het publiek toegankelijk. De route van ongeveer 3 km. is dagelijks gratis van zonsopgang tot zonsondergang te  bewandelen. Het terrein is in de bossen achter het openluchtmuseum Ellert en Brammert. De toegang via een zandpad is aan de Tramweg tussen de huisnummers 81 en 83. In het bos is voldoende parkeergelegenheid en de route wordt duidelijk aangegeven.

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: