Nu we er toch zijn

Zoon in W. heeft iets verkocht via Marktplaats aan een koper eveneens in W. Een probleem: de handelswaar staat 120 kilometer verderop bij ons in A. Volgens zoon is het een fantastisch bod, dat hij niet kan laten lopen. O ja, de koop gaat alleen door als hij de spullen zondag kan afleveren tussen 8.45 en 9.00 uur bij de koper voor de deur. Zoon vraagt of wij een oplossing weten. Op een bepaald moment ben je als ouders alleen nog maar nodig voor het oplossen van vrijwel onmogelijke opgaven.

Boom2
Zondagmorgen, voor dag en dauw, rijden we met zoon en de hele handel naar W. Geen kip op de weg. We leveren de spullen af voor de deur voor een een anti-kraak pand en zetten zoon af bij zijn studentenkamer. Hij duikt zijn bed nog een paar uurtjes in. En daar staan we dan.
Nu we hier toch zijn kunnen we mooi een wandeling maken op de Utrechtse Heuvelrug. Terwijl Rhenen zich opmaakt om naar de kerk te gaan, lopen wij in het bos. Op dit uur zijn het vooral moutainbikers die het bos bevolken. De route van Ontrack gaat over onverharde paden, naar de top van de Amerongse Berg, met prachtig uitzicht op Veenendaal en de achterliggende Veluwe. Een heel mooi gebied, met oude beukenlanen, heideveldjes en niveauverschillen.

Huussie
Vroeg in de middag zijn we al weer thuis. Een stuk van de dag achter ons en ook nog een stuk van de dag voor ons. Ach ja, voor je kinderen doe je alles. Laten we het daar maar op houden.

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: