Luie, lekkere zondagmiddag

Oktober 002 
Ik onmoet het Genietschap bij Herberg de Roskam in Uffelte. Na een kop koffie lopen we een korte wandeling, bestaande uit een paaltjeswandeling, met aanloop en uitloop. De bossen zijn in herfsttooi, een zonnetje aan de hemel. Al kletsend heb ik niet eens in de gaten dat we al rond zijn en begin ik gewoon aan een nieuw rondje. Waar zou je ook anders willen zijn op zo'n heerlijke herfstdag dan in het bos? 

Whitton 
Later die middag rijden we naar het iets verderop gelegen Wittelte en schuiven we aan bij Whitton House voor een Afternoon Tea, voorafgegaan door een optreden van Dineke Smink. Dineke is verhalenvertelster en zij wordt vandaag begeleid door een accordeoniste. Haar verhalen zijn uit het leven gegrepen en bij tijd en wijle zeer herkenbaar. De accordeonmuziek past goed bij de melancholische toon van de verhalen. Na het optreden is er thee met heerlijkheden. Mooie sandwiches, heerlijke taart, scones en gesuikerde aardbeitjes. Door de ambiance van Whitton House waan je je op vakantie in Engeland. Nog even genieten van het vakantiegevoel, voor het onstuimige seizoen losbreekt.

Meer informatie over Whitton House en het zondagmiddagprogramma, vind je op www.whittonhouse.nl

  

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: