Open Stal, Oldeberkoop 2010

Vorige week bezocht ik voor de tweede keer Open Stal in Oldeberkoop. Het was de 39e editie, dus ik heb er heel wat gemist. Open Stal is een zeer succesvolle kunstroute. De galerie-locaties worden door particulieren of instellingen ter beschikking gesteld. Bij iemand in de tuin, in de kerk of in een garage. Ieder jaar heeft de kunstroute een ander thema. Dit jaar is het thema "Wat een portret". Het gaat over mensen. Hoe snel heb je je mening klaar over iemand? En klopt die mening eigenlijk wel? Of het nu de foto's zijn van de vrouwen in klederdracht uit Spakenburg, de vilten portretten van naakte, oude mensen of de sculpturen  gemaakt van verzamelde materialen, het verveelt geen moment. Je kunt bijna niet wachten om te kijken welke verrassingen er verderop zullen zijn. Open Stal is nog tot en met 15 augustus iedere dag geopend van 13.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie over Open Stal en de deelnemende kunstenaars zie www.openstal.nl

JurkjeKomVilt 

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: