Koudbloedig!

Zomerbos 
Wandelen? Ik moet er niet aan denken. De hitte van de afgelopen tijd maakt dat ik maar mondjesmaat op pad ga. En als ik ga, dan ga ik 's morgens vroeg of 's avonds laat en niet te ver van huis. Ik ben maar wat blij, dat ik verschillende natuurgebieden op steenworp afstand heb.

Nog voor achten loop ik door de Anser Dennen en langs het Dwingelderveld. Zo 's morgens vroeg is het landschap dromerig en ingetogen. De vriendelijkheid gaat er van af, als de nietsontziende zon hoog boven de hemel komt. Er is geen sterveling te bekennen op het altijd drukke fietspad, aan de rand van de heide. Alhoewel. Er ligt een adder te zonnen. Ik benijd hem. Vandaag zou ik ook wel een dagje koudbloedig willen zijn.

Adder
 

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: