Ambassadeur van de Provincie Groningen

Het is december 2009. Ik verzamel wat typisch Groningen-foto’s en upload een filmpje voor de campagne “Er gaat niks boven Groningen”. Ik vermeld het even op mijn weblog en denk er verder niet meer aan. Totdat ik deze week een mail ontving met onderstaande inhoud:

Dwars_door_2 “Begin april gaan we Nederland weer laten zien waarom er niets boven Groningen gaat! Hiervoor gaan we gebruik maken van de tv-spots die door bewoners en bezoekers van Groningen zijn gemaakt op de website http://www.spotgroningen.nl. Uit alle online spots hebben we er 20 geselecteerd om uit te zenden op de nationale televisiezenders. Uw spot is daar een van.

Op vrijdag 26 maart zal het startsein worden gegeven voor de nieuwe Spot Groningen campagne. Uiteraard bent u daarbij van harte welkom. We nodigen u uit voor een gezellige bijeenkomst op het provinciehuis. We willen u informeren over de campagne; onder meer de dag en het tijdstip waarop uw spot wordt uitgezonden. Gedeputeerde Hans Gerritsen zal aanwezig zijn om u persoonlijk te bedanken voor uw bijdrage aan de promotie van de provincie Groningen. We hebben een klein presentje voor u als Groningen-ambassadeur. Ook zal een foto worden gemaakt van alle Spot Groningen deelnemers om de campagnestart onder de aandacht te brengen in de media.”

En zo ben ik vanmiddag te gast bij de Provincie Groningen in de Gedeputeerdenkamer. Kort en zakelijk is de bijeenkomst. Eerst een praatje van het reclamebureau over hoe uniek een dergelijke campagne is en daarna een praatje van gedeputeerde Hans Gerritsen, over het belang van de campagne voor de provincie. Nog even een fotoshoot en dat is het dan.

Deze ambassadeur van Groningen, geboren te ’s Gravenhage, rijdt terug naar het Drentse dorp waar zij woont en bekijkt binnenkort op de televisie haar televisiespot “Dwars door”. ’t Kan raar lopen.

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: