De laatste twee winterdagen

 

 

Nadat vorige week het ijs op de zandpaden gestaag weg dooide, was de winter dit weekend weer helemaal terug. Ik heb, net als velen met mij, genoeg van de winter. Toch was het vandaag een prachtige winterdag. Al voor achten liep ik met de honden door een besneeuwd en berijpt winterlandschap. Mist op de velden, een vers laagje krakende sneeuw, de zon die opkomt. Een witte wondere winterwereld. Wat me opvalt zijn de vogelgeluiden, het lijkt wel of alle vogels met mij vanochtend vroeg zijn opgestaan. Omdat het vandaag lang wit blijft en ik nog even wil genieten van deze dag loop ik een wandeling van 7 kilometer bij landhuis De Vledderhof en het Vledderveld. Het zou zo maar kunnen dat dit de laatste winterdagen zijn.

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: