Warme bossen en bollen

 

Door een beetje schuiven met werk- en vrije dag kan ik vandaag met Tiny meelopen. Zij loopt met een gezellige club wandelpoolers de knapzakroute Schoonloo-Grolloo. De koffie bij Hofsteenge in Grolloo is warm. Buiten wacht kou en ijs. De temperatuur komt niet boven nul en de bospaden zijn stijf bevroren. Het is oppassen geblazen. Keuvelend lopen we door het Drentse winterlandschap. Wij ontmoeten geen wandelaars op ons pad, slechts een enkel schaap en een indrukwekkend stel landgeitbokken.
Tiny heeft het mooi voor elkaar want bij Schoonloo treffen we de Warme bossen. Een uitvinding voor deze winter en net wat we nodig hebben. En als we terugkeren bij Hofsteenge zijn daar warme appelbollen. Dus wie heeft het nog over kou?

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: