De sudoku-wandeling (Drenthelaarpad, 4)

Drie dappere dames melden zich vandaag aan de start van de etappe Amen – Westerbork van het  Drenthelaarpad. Na een stukje “Acht van Amen” zetten zij, via boswachterij Hooghalen, koers naar Westerbork.

Zij slaan rechtsaf bij steen 80. Om vervolgens bij de viersprong rechtdoor te lopen. Maar de viersprong, blijkt een zessprong. Terug dan maar. Verderop ligt nog een steen met nummer 80. Als je goed leest klopt iedere aanwijzing van het Drenthelaarpad. “Maak een stompe bocht en houd het bankje rechts”. Als balletdanseressen draaien we om onze assen, bankje links, bankje rechts. Zo dus. Het boekje heeft weer gelijk. Het vinden van de juiste weg vertoont soms gelijkenis met het oplossen van de sudoku in het Dagblad van het Noorden. Met een beetje puzzelen, soms de klemtoon van de beschrijving net even iets anders, kom je waar je wezen wilt. En waar is dat?
Op de bank in de kamer van een van de dappere dames met een lekker gebakje en een kop koffie.

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: