Zweten, zweten, zweten (Drenthelaarpad 3)

Voor de tijd van het jaar is het warm. Zo warm dat Het Genietschap der Kuieraars op deze etappe van het Drenthelaarpad de schaduw van de bomen soms mist. De etappe van Balloo naar Amen, kenmerkt zich door veel asfalt.
We passeren eerst Kampsheide en lopen dan een stuk langs het Deurzerdiep. We gaan door Assen, richting Eleveld en Ekehaar. Het beste stuk van de route is wat mij betreft het laatste deel. Het volgt een stuk van de “Acht van Amen”.
Een minpunt van het Drenthelaarpad vind ik dat mooie gebieden zo snel doorkruist worden. Alsof het enige nut van de route is om zo rap mogelijk van A naar B te komen. Daarbij komt dat de bewegwijzering te wensen overlaat. Soms is er gestickerd, soms niet. Kortom, niet alleen het weer zorgt voor zweetdruppels op mijn voorhoofd. Gelukkig heeft Café De Amer het bier koud staan.

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: