Omschakelen op La Tourelle


Op vakantie gaan is leuk, maar het juiste gevoel krijgen en vasthouden op reis naar je bestemming is niet altijd eenvoudig. Om geen valse start te maken, besluiten we niet op de drukke zaterdag te reizen, maar op woensdag het grootste deel van de reis te maken. Ik kijk uit naar een opgemaakt bed en aanschuiven bij ontbijt en diner, zonder gedoe.

In Colombotte in De Haute Saône hebben Mirjam en Tim hun Chambres et table d’Hôtes, een gîte en een kleine camping. Het is behoorlijk druk bezet. Er is een groep mensen die zich bezighoudt met beeldhouwen en vooral druk doende is beelden van binnen naar buiten en van buiten naar binnen te slepen, omdat het nog wel eens regent.
Er zijn fietsers, wandelaars, levensgenieters en tour de Francepubliek. De meeste gaste spreken Nederlands. Vooral ’s avonds levert dat mooie gesprekken op, tussen mensen die elkaar toevallig zijn tegenkomen op La Tourelle.
We wisselen uit wat we die dag gedaan hebben of de volgende dag van plan zijn. We trekken nog een flesje wijn open en scharen ons rond de vuurkorf. Ik zei het toch, dit gaat een mooie vakantie worden.

Voor meer informatie: www.colombotte.nl


Wandeling bij het kasteel van Oricourt

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: