Vertrouw nooit een buschauffeur als hij zegt "een kwartiertje"!

Op deze Goede Vrijdag pakken we de draad op van het Overijssels Havezatenpad. De laatste etappe van vorig jaar kunnen we ons nauwelijks meer herinneren. Gelukkig heb je dan een weblog, waarop je het een en ander kunt terugvinden.

Palmpasen_3We reizen met de auto naar Rijssen en nemen de bus naar Markelo. Die rijdt twee keer per uur, maar "die van half" rijdt niet verder dan het Asielzoekerscentrum. Volgens de bus- chauffeur is het maar een kwartiertje lopen naar de kerk in Markelo. We kunnen dus, of een kwartier lopen, of nog eens een half uur op de bus wachten die wel doorrijdt tot het centrum. We kiezen het eerste, het is mooi weer en dat kwartiertje kan er wel bij.

Vertrouw nooit een busschauffeur. We zijn nog zeker vier kilometer van het centrum van Markelo verwijderd als we de bus uitstappen. Er komt dus een klein uur wandelen bij. De bus waarin we hadden kunnen zitten, rijdt gewoon aan ons voorbij!

Na een lekkere kop koffie, gaan we dan "echt" op pad. Via landelijke verharde en onverharde weggetjes komen we in natuurgebied De Borkeld. Mooie uitgestrekte heidevelden op een uitloper van de Sallandse heuvelrug. Via een Ecoduct over de A-1 lopen we door het bos, Rijssen in. We hebben de draad weer te pakken!
Weggetje_2

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: