De krant biedt uitkomst

Echten
Goede voornemens, ik begin er niet meer aan. Als ik kijk naar mijn eerste log van 2008, dan zie ik dat de voornemens voor een groot deel voornemens zijn gebleven. En raakte ik hierdoor in een depressie? Kijk ik terug op een jaar vol frustratie en onvervulde wensen? Welnee. Dus dit jaar geen voornemens. Of toch?
Gisteravond nam ik mij voor om vandaag te gaan wandelen met de hond. Ik kon alleen geen geschikte route vinden. In twee mappen en vele boekwerken sprak geen enkele wandeling mij aan. De routes waren te lang, te kort, te ver weg of werden al eerder door mij gelopen.
Tot vanmorgen de eerste krant van het jaar 2009 in de bus viel. Zoals bijna iedere vrijdag voorzien van een wandeling. En nog wel in de buurt! In Echten. En ….. precies het juiste aantal kilometers (9). De wandeling leek voor mij gemaakt.
Ik ken de omgeving van Echten vrij goed, maar als je het landschap van een andere kant bekijkt of net weer even op een ander pad terecht komt, lijkt het toch anders. Trouwens het is een omgeving die nooit verveelt. Het beschermde dorpsgezicht, de heide, de bossen. Een beter decor kun je je niet wensen voor een wandeling.

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: