Op de valreep

2008

Het is echt winter. Buiten is het prachtig wit. Een mooie middag voor de allerlaatste wandeling van 2008. We lopen een wandeling van 10,5 kilometer bij Rolde uit de Toeractief. Rolde is dit jaar door mij regelmatig aangedaan.
Hoogzomer tijdens etappes van het Jakobspad bijvoorbeeld en ook vorige week nog. Het blijft een plek om regelmatig terug te keren. Vandaag lopen we via zandpaden naar het Balloërveld en weer terug naar Rolde. Een enkele wandelaar, een enkele fietser, meer zijn er niet op pad vandaag, in dit winter wonderland. De kerktoren van Rolde is vandaag ons baken niet, het is meer het carbidschieten waarop wij ons oriënteren. Waar de meeste herrie vandaan komt, dat moet Rolde zijn!
Zo lopend en mijmerend over het voorbije jaar kom ik tot de conclusie dat het een prima wandeljaar was. De borgtochten, de vele leuke ontmoetingen, de belevenissen onderweg. Het beste lijkt me er gewoon maar mee door te gaan in 2009.

Rolde

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: