'n Winters feestje in Aalden

Winter
Aalden – Een bonte stoet trok vandaag door de weide omgeving van Aalden. Een feestkar en een kleine 20 mensen, kleurden het Drentse winterlandschap. En dit alles om de bekende Wandelpool-wandelaar, Chris K., in het zonnetje te zetten. De kar gevuld met worst, soep, scones en Moorwasser was de aanleiding dat er regelmatig een stop werd ingelast. Er werd gegeten, gedronken, gelachen en cadeaus werden aangeboden.
Voor de wandelpoolers in het Noorden is Chris geen onbekende. Iedere maand organiseert de 76-jarige Chris een wandeling en eigenlijk zijn die wandelingen altijd kleine feestjes. De animo voor deze wandelingen is overweldigend. Daarom, dus een keer een feestje retour. "Gewoon als dank", aldus een van de medewandelaars.

Dekar

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: