Een zomeravondwandeling met muziek

2008_0806005
Vanavond loop ik met de Wandelpool een avondwandeling bij Odoorn. Het is een zoele, wat plakkerige zomeravond. Na een kop koffie bij de Oringer Marke trekken we door het typisch Drentse landschap met heidevelden, bos en schapen. Onze stop is bij de Poolshoogte. De Poolshoogte is een heuvel met uitkijktoren in de boswachterij Odoorn. Er stond ook een theehuis genaamd ‘Poolshoogte’. Het theehuis is in 2005 afgebrand. De horeca-activiteiten worden momenteel vanuit een noodvoorziening voortgezet. Bij de Poolshoogte organiseert de stichting Boet’n Deure een zevental concerten van akoestisch spelende muzikanten. Vanavond is het country / folk dat op het programma staat. Het is heerlijk ontspannend om daar zo’n beetje te zitten en te luisteren. Toch moeten we verder. Het wordt al weer eerder donker en het idee achter te moeten blijven in het donkere bos, trekt ons niet erg aan. De verlichte toren van Odoorn komt echter spoedig in zicht. Het is nog een kwestie van je neus achterna, richting kerk en dan wacht bij de Oringer Marke de koele rosé.

Ding

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: