Het weideterras in Woold

Weide1
Oude Bocholtse Baan. Woold? Dat denk ik tenminste. Opeens doemt daar een gezellig zitje voor ons op. Zomaar, aan een onverharde weg in een sappige groene weide. Hier aan het Scholtenpad, neemt iemand keer op keer de moeite koffie te zetten, kannen bij te vullen, cake te bakken, de kopjes af te wassen.
Kopjes netjes opgeborgen in een mandje, verschillende smaakjes thee, frisdrank in de koelbox. En ….. een vol terras, met voornamelijk Duitsers op fietstocht. We pakken onze boterhammetjes en schenken onszelf een kopje thee in. Het is hier een paradijs op aarde.
Wat je betaalt mag je zelf weten. Je doet wat geld in het bakje, maar eigenlijk zijn deze warmte en gastvrijheid onbetaalbaar.

Terras

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: