Als God in Frankrijk (2)

Hier_zijn_we_weer
Stel je voor…….
Een gîte de charme, in een klein dorp, met uitzicht op een heus kasteel, in de glooiende sappige lenteheuvels van de Morvan. Voor mij twee prachtige bomen in bloesem, de blauwe regen in volle bloei. De hellingen afwisselend licht- en donkergroen. De bermen vol vergeet-mij-nietjes, witte hoornbloemen, koekoeksbloemen en ….. orchideeën. Drie dagen zomer, twee dagen lente en twee twee dagen herfst en zelfs een beetje winter. Een heerlijke week om te wandelen, wijn te drinken, bij te komen en bij te praten, te filosoferen, muziek te luisteren, te lezen en te bedenken dat we dit eigenlijk vaker zouden moeten doen.
Kun je je voorstellen dat ik het hier vandaag zo plat vind en zo kaal? Morgen zal het wel beter gaan.
Mor1

Uitzicht

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: