Onverwacht mooi

Archemerberg
Vanmorgen vroeg opgestaan. Ik zou vandaag mijn lief gaan aanmoedigen bij het paardrijden. Maar door omstandigheden ging het niet door. Zit je dan, kant en klaar om 7.30 uur. Je kunt dan je bed weer induiken, maar ach we zijn nu toch al wakker en het is prachtig weer. We pakken hond en auto en besluiten een route te gaan lopen bij Ommen. Ik heb een krantenbericht uitgeknipt over het boekje “Bergwandelingen in Nederland”, waar een route in staat van 12,5 kilometer. Om 9.30 uur parkeren we de auto bij kasteel Eerde en zetten we de pas erin. Het is er compleet uitgestorven, zo ook op de Archemerberg en langs de Regge. Het is een prachtige wandeling, bijna asfaltloos, met mooie vergezichten en veel afwisseling. De vogels kwinkeleren, er hangt voorjaar in de lucht. Thuisgekomen hebben we nog een hele middag voor ons. Dit gaan we vaker doen.

Regge

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: