Dikke Truiendag

Boom
Hoe verzin je het? 15 februari Dikke Truiendag. Vandaag is het de bedoeling dat je de kachel een graadje lager draait en om het niet koud te krijgen een dikke trui aantrekt. Maar wat denk je van een paar uur lang flink de pas erin? Dan kan de thermostaat in onze verlaten huizen, 2 graden lager. Nog beter voor het milieu. Wij waren dus goed bezig, Marjolein, Loes en ik. Laten we voor het gemak maar vergeten dat we met twee auto’s zijn. Het is altijd wat.
We lopen onze maandelijkse wandeling. Dit keer in Hooghalen. Bewoners van het dorp Hooghalen hebben twee wandelingen uitgezet, met de titel “wandelen door de tijd”. De wandelroutes zijn verkrijgbaar bij Café – restaurant Napoleon, of bij de kapper er schuin tegenover. Er is een oostelijke en een westelijke variant. Wij gaan richting oosten. De wandeling loopt over het Grote Zand, een boomheidelandschap, langs het Meeuwenveen, naar het herinneringscentrum Kamp Westerbork. Via het Heuvingerzand en het Winkelbosch keren we terug in Hooghalen. 12 Kilometer Drenthe. En da’s bijna altijd goed. Zeker op deze heldere winterdag.

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: