Zondag in Limburg

Helling
Ik vind het altijd weer een wonder, wat een mens op een dag allemaal kan doen. Om 10.00 uur in de auto gestapt, met man en hond. Om 11.30 uur aan de wandel gegaan in Plasmolen (Limburg) Mij tussendoor nog afgevraagd, waarom Maastricht, in tegenstelling tot Plasmolen, zo vreselijk ver weg is. Toen direct bedacht dat Limburg een heel langgerekte provincie is.
Mij vele malen verbaasd over het grote aantal wandelaars in het gebied van de Sint Jansberg. Tot de conclusie gekomen dat hier het Pieterpad loopt en dat dat genoeg zegt. Heerlijk 10 kilometer gewandeld in prachtig heuvellandschap. Vakantiegevoel gehad. In de zon genoten van de lunch (3 boterhammen in een plastic zakje en een flesje water) Fijn dat lekker, zo gewoon kan zijn.  Halverwege de middag in Nijmegen op visite gegaan, bijgekletst, lekker gegeten en de chocolaatjes uit een kerstpakket verorberd (sorry, E.)
Terug in de auto naar het noorden, cd’tje in de speler. Thuis nog een afzakkertje en zie het is al bijna weer maandag. Dit soort zondagen mogen veel langer duren, dan zou je nog meer kunnen doen!

Lau_4
Waat is de wereldj toch groet… (Rowwen Heze)

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: