Wandelen met de meisjes van Eext naar Anloo v.v.

2008_0112004
De man van Carglass moest eens weten, dat drie vrouwen vandaag op hem wachten. Niet op zijn komst, maar eigenlijk meer op zijn vertrek. Ik heb met Loes en Marjolein afgesproken voor onze maandelijkse wandeling, maar ik kan pas weg na zijn bezoek. Gelukkig wil hij geen koffie, dus kan ik vertrekken. Met een picobello voorruit rijd ik naar Eext, waar ik tegelijkertijd arriveer met de afdeling Groningen. Eerst maar eens op zoek naar een bakkie koffie. Eext lijkt in winterslaap; de horeca heeft de deuren stijf dicht. Bij de Rustende Jager, strijkt men echter de hand over het hart en verzorgt de waardin voor ons drie dampende kopjes cappuccino. Na drie keer langs onze auto’s te zijn gelopen, van Brink met bomen in het zuiden, naar Brink met bomen in het noorden van het dorp, vinden we eindelijk de route. Over een oud kerkepad, lopen we naar Anloo. Dan via mooie brede zandpaden bij het Anloërdiepje naar Landgoed Terborgh met zijn pinetum (een verzameling naaldbomen) om vervolgens terug te keren naar Eext. In het sfeervolle Ossenhoes sluiten we af, met al weer cappuccino. Ook het wandeljaar 2008 van “de meisjes” is weer begonnen.

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: