Het jaar afsluiten op Landgoed De Horte

De_horte
Het laatste rondje van het jaar doe ik net als het eerste rondje van 2007 met mijn lief. Een rondje in een landschap waar we alle twee erg van houden. We lopen bij Dalfsen, over de landgoederen de Horte en Mataram. Karakteristiek voor dit landschap zijn de vele beukenlanen. Verder biedt deze wandeling van het Overijssels landschap een mooi uitzicht op het sallandse weidelandschap. Een erg rustige dag hebben we natuurlijk niet uitgekozen. Bij ongeveer iedere boerderij in deze streek is men driftig aan het carbidschieten. Gelukkig is onze hond redelijk "schotvast" en lijden wij er ook niet onder. Samen komen we tot de conclusie: "het was een mooi wandeljaar!"Wittehuis

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: