Kerstkuieren in een winterwonderland!

Vr1
Vr3
Mijn kerstvakantie is begonnen. En wat is er mooier deze te beginnen met een wandeling? Vandaag heb ik gekozen voor een wandeling, waarbij je ook nog eens direct in kerststemming komt. Het grijze, mistige weer van de afgelopen dagen, heeft ertoe bijgedragen dat de bomen dik-berijpt zijn. Een sprookjeslandschap! De 12-kilometerlange wandelpoolwandeling, georganiseerd door Dodo van Uden, is een zgn. kuierwandeling. Kuieren is, zoals beschreven in het wandelpoolboekje, "genoeglijk wandelen". En genoeglijk, dat is het. Vanaf het station Olst rijden we 1,5 kilometer naar Boskamp, waar we met zes mensen aan de wandel gaan. We doen landgoed Hoenlo aan met de landhuizen Groot en Klein Hoenlo. De wandeling gaat verder door het Hanzebos naar de Informatieboerderij van Staatsbosbeheer, "de Zoogenbrink". Via het Spijkerbos, met het enigszins vervallen landhuis, komen we terug in Boskamp, waar de warme chocolademelk met slagroom, een weldaad is. Anneke neemt me mee terug naar Zwolle, waar ik zo in de trein spring. De vakantie is begonnen!

Vr4
Vr2

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: