De kerstwandeling 2007 van het Overijssels Landschap

Leeuw
Als sponsor van het Landschap Overijssel ontvang ik ieder kwartaal het blad “Natuurlijk Overijssel”. In dat blad staat ook altijd een wandeling in een van de gebieden van “Het Landschap”. In het decembernummer deze maand de kerstwandeling Lemelerberg (6 kilometer). Omdat ik weinig zin heb om lang naar een tocht te zoeken, doe ik dus met man en hond een rondje Lemelerberg. Er is weliswaar nog geen chocolodemelk met kerstbrood, maar zelfs dan is de Lemelerberg de moeite waard. Af een toe een lekker klimmetje naar een prachtig uitzicht. Het geeft je een beetje een buitenlandgevoel. Net voor de regen en storm losbarsten zitten wij weer in de auto. De rest van de zondag ligt nog aan onze voeten.

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: