Nationale Goed Nieuwsdag

Koe_3
Dat vind ik nou een goed idee, dat iemand op de Goed Nieuwsdag, 9 november, een wandeling organiseert. Tiny, positief gestemd als altijd, loopt met de Wandelpool de knapzakroute Schoonloo-Grolloo. Wandelen in Drente, is zelden een teleurstelling, de dag kan eigenlijk al niet meer stuk. Ik kom dus niet net te laat bij de start, maar nog net op tijd. Zo is het ook niet koud, maar lekker fris. Het stormt niet, er staat een stevige bries. Sommige paden zijn niet bijna onbegaanbaar door de regenval, maar uiterst avontuurlijk en spannend terrein. Veel van de route gaat over asfalt, maar dat loopt lekker makkelijk. En ………….  Ik, Ria ga in Grolloo niet met Harry Muskee op de foto, maar Harry met mij. Dat wilde Harry altijd al een keer.

Harry
met dank aan Tiny!

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: