Henk Drent(e)pad

Schaap_4
September heeft nog een goede week te gaan, de metereologische herfst is van start. Maar vandaag is het zomer, zoals het afgelopen zomer nog geen zomer geweest is. De zon aan de hemel. Alleen de kleuren verraden dat alles anders wordt, binnenkort. De krentenbomen, de vroegkomers in het voorjaar, zijn er ook deze herfst weer als de kippen bij om me kennis te laten maken met een nieuw seizoen. De heide is niet meer zo paars als een paar weken geleden, maar kan er zeker nog mee door. Het staat mooi dissonant, dat rood en die witte stippen in het paars. Ik loop vandaag met Henk Drent een aantal kilometers ( Zand_2
van het Drenthepad; het stuk van Diever naar het Aekingerzand, bij Appelscha. 100% natuur, kun je wel zeggen. In goed gezelschap. We bespreken vandaag de voor en tegens van het kamperen en de voor en tegens van Wandelpool en Wandelsite. Kortom, het gaat nergens over, maar het is wel leuk. En zo liepen we 17 of 18 kilometer, met 13 of 14 mensen.

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: