Stadswandeling Groningen

Hofje_1
Gister moest ik voor een bijzonder verjaardags-cadeautje naar Groningen en ik vond het jammer om daar niets anders aan vast te plakken. Bij zo’n bezoek aan Groningen moet ik in ieder geval even langs bij “De Zwerver”. “De Zwerver” verkoopt alles op het gebied van reis- en wandelgidsen en kaarten. Een smulwinkel. Aangezien ik alleen was, kon ik er ongegeneerd rondkijken. Omdat de stadswandeling uit de
Toeractief al mijn reisdoelen aandeed, heb ik deze tussen de buien door gelopen. Het handige van zo’n stadswandeling is dat als het regent je gewoon een winkel binnengaat en de bui afwacht onder het genot van bijvoorbeeld het luisteren naar een c.d.’tje. Alhoewel ik Groningen redelijk goed ken, kwam ik toch op een aantal onbekende plekjes en werd ik attent gemaakt op bijzondere bouwwerken en gevelstenen, waar ik normaal gesproken zo langs loop. Toerist tussen de toeristen. Weer eens wat anders.

Steeen

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: