Een halve knapzak Lheebroek

Als toegift op de knapzakroute van gister, tover ik vandaag nog een boekje tevoorschijn van de knapzakroute Lhee – Lheebroek. Nou is toveren niet echt het goede woord, ik heb alle knapzakroutes simpelweg op mijn boekenplankje staan. Met Laurens en Boele loop ik een lusje van 7,5 kilometer vanaf camping Meistershof. Lheebroek heeft een prachtige es. Na een tijdje op de grens van bos en akkers te hebben gelopen, gaan we het bos in. Langs plas Schurenberg, die er deze ochtend bijligt als een paradijs op aarde. Vogels zingen, eendjes dobberen op het water en de kikkers kwaken. Dit is dè plek voor het nuttigen van de inhoud van het halve knapzakje. Over het Lheebroekerzand keren we terug naar de Meistershof. De rest van de zondag ligt aan onze voeten.
Kikkertje_1 Schurenberg_1

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: