Stukje Twente

Dit weekend nog een stukje Twentepad gelopen. Een mooi gedeelte, van Ootmarsum naar Beuningen. Veel langs beken gesjouwd. Langs Havezathe Singraven. Rond de watermolen van Singraven was een vennotendag van een of andere club van belastingadviseurs aan de gang. We vielen een beetje uit de toon bij alle smetteloos witte broeken, gestreepte overhemden, cocktailjurkjes en pumps. Zaten we daar op het terras in onze grote schoenen, met een hond die er niet uitzag, omdat hij net in het water was gevallen. Uiteindelijk belandden we, op ingewikkelde wijze, weer in Ootmarsum. Er is namelijk geen busverbinding van Denekamp / Beuningen naar Ootmarsum, dan moet je eerst naar Oldenzaal. De mijl op zeven, maar alsof we in een luxe rijtuig zaten, lieten wij ons door het Twentse land vervoeren. Genieten, heeft meerdere gezichten!

Lau_1

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: