Een blokje Om(men)

Je kent ze misschien wel die zondagen. Je voelt je lamlendig, hebt eigenlijk nergens zin in. En dat gevoel slaat ook nog eens over op het hele gezin. Aan het eind van zo’n zondag kun je alleen maar denken: "zonde van de zondag" en dan voel je je nog meer ontevreden. De enige remedie, de remedie tegen ongeveer alles; we gaan op pad.  Naar buiten, zuurstof, frisse lucht. En dus gingen we met Boele naar Ommen. We liepen een route van On Track: "Huize het Laer" van 8 kilometer. Een afwisselende wandeling. Een kasteel, doet het altijd goed. Het landgoed eromheen ook. Maar ook een dode rivierarm, de Regge, een dorp en een stukje heide geven zo’n wandeling wat iedere wandeling leuk maakt, verrassingen. Helemaal van het gevoel ben ik niet af, maar het heeft wel iets geholpen.

Het_laar_1 Huize Het Laer

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: