Spiekerpad

Spieker
Vanmiddag was het goed weer voor een wandeling, met handschoenen. Even bij Ontrack gekeken en een wandeling uitgezocht bij Heino, Het Spiekerpad. Een mooie wandeling van 10 kilometer langs Havezathe de Vlaminckhorst en over het landgoed het Reelaer. De Vlaminckhorst is van origine een spieker, een voorraadschuur. Later bouwde men er dan een huis bij. Het ziet er keurig uit. Het landgoed het Reelaer, daarentegen maakt een vervallen indruk. Dit geldt in ieder geval voor de bijgebouwen. Verder heeft ook dit bos weer flink te lijden gehad van de storm. De wandeling is erg afwisselend. Bos, landgoed, een stukje verharde weg, langs mooie boerderijtjes. Echt een opstekertje voor een bijna winterse zondagmiddag.

Brug_1 Bouwvalletje

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: