Voor de bui binnen!

2006_1001003_1
Zondag 1 oktober. Ik loop een wandeling met Yvonne door de altijd gastvrije Weerribben. We beginnen in Kalenberg. Eerst lopen we naar Nederland, vervolgens naar Blokzijl. Mijn oma is daar geboren. Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd wat voor leven zij daar heeft geleid. Waarom heb ik dat nooit aan haar gevraagd? Waar woonde ze in de dat mooie Zuiderzeestadje? Maar eens aan mijn vader vragen. Het verleden is zijn specialiteit tegenwoordig. Hij zal er vast nog wel iets van weten.
Ik vind het jammer dat we veel op asfalt lopen. Verder is het een mooie tocht, mooi weer. Als we goed en wel ons eindpunt hebben bereikt, breekt een onweersbui los. Voor de bui zijn we binnen.
Gevels

 

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: