Wandelen met Henk en Ponox

 

 

 

 

 

 

 

 

Half maart, zin om te wandelen en bij te praten met deze en gene. Altijd weer een verrassing wie je treft bij een wandelpoolwandeling en of het bijpraten wordt wat je ervan verwacht. Dit keer zit dat wel goed. Zo afwisselend als de wandeling van Henk, zo afwisselend zijn ook de gesprekken. Da’s vaak bij Henk. Het heeft vast iets met elkaar te maken.
We beginnen bij de Slotplaats van Natuurmonumenten in Bakkeveen en vervolgens doorkruisen we het gebied. Prachtige oude beukenbomen, mooie vennen en een indrukwekkend stuk heide, de Duurswolderheide. Ik ben er niet eerder geweest. Ponox, we noemen hem voor het gemak maar zo, in verband met eventuele schadeclaims, is er ook weer bij. Vrijwel niets blijft onbesproken, het geloof niet en de politiek niet. Een filosofische discussie over eb en vloed, maakt mij weer eens bewust van het belang van “Go with the flow”! Bij zo’n wandeling past koffiedrinken uit een poppenserviesje. En dat kun je in de Slotplaats.

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: