De 8 van Amen!

De eerste vrijdag van maart. Vandaag op het programma een tochtje met mijn oud-collega’s Loes en Marjolein. Het is als vanouds. Soms zou je willen dat je de klok terug kon draaien en verder gaan waar je 1,5 jaar geleden bent geëindigd. Maar dat gaat helaas niet en dus hebben we besloten zo eens in de maand bij te praten, onder het genot van een wandelingetje. Bruin Café de Amer is het startpunt van de wandeling. We lopen de 8 van Amen. Het is winters wit. Er is gefluit van vogels, die de lente aankondigen. De route loop je bijna vanzelf, er kan niet veel fout gaan. Een mooi gebiedje. We besluiten de tocht met koffie en tosti’s bij Hennie in Grolloo. Die trouwens helemaal geen Hennie blijkt te heten.

    

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: